Tillbaka till gamla bloggen <3

2010-08-16 @ 02:18:55
www.veronicalindrot.blogg.se följ mig där!!!!!!!!! Puss & Kram

Fredagen den 13

2010-08-13 @ 17:58:57
Ont i huvudet och allmänt nedstämd idag, vet inte varför tackade till och med nej till en fest, men när jag mår som jag gör så är man ju inte direkt på party humör! Orkar inte blogga orkar inget vill bara vara hemma och skita i allt.

btw...Ska jag fortsätta blogga?

Glömt visa er...

2010-08-12 @ 14:29:22
När jag var ute och fotade förra veckan.. laddar inte upp alla bilder utan bara dom jag blev nöjd med! ;) komentera gärna om ni gillar dom eller inte! :)





Vill bara säga..

2010-08-12 @ 03:34:52

God natt! Och tack så mkt till Lena lindroth som fixade min bloggdesign jättefin! visst har hon ett snyggt efternamnt också! ;)Nu ska jag sova.. skittrött, kanske inte så konstigt om man kollar på klockan ;)


Snart ny design

2010-08-11 @ 18:33:07
Hej ♥ Har inte bloggat på ett tag, men har inget att blogga om ;) Iaf snart kommer det upp en ny design på bloggen :D själv tycker jag den är jättefin! Och ang inlägget nerdanför.. mina bilder kom tillbaka sen :D vet inte hur men dom är iaf tillbaka ;D

Ikväll blir det Criminal Minds avsnitt och innan det börjar ska jag slappa ;) vi hörs

Allt känns jobbigt just nu

2010-08-09 @ 00:04:14
Alla mina bilder på datorn har försvunnit! alla skottlands bilder, bilder på mig när jag var yngre, på lady.. jag allt är bara borta!!! :( datorn har kronglat skit länge, och tidigare idag fanns dom, men när jag skrev ett inlägg så försvann dom bara! :( är skitledsen just nu!!! :(:(:(

Min lust till att blogga försvann just nu också! :( finns liksom inga bilder att lägga upp ;)

Nu ska jag fortsätta vara jävlig ledsen och tycka synd om mig själv! vi hörs!



Wonderful Day

2010-08-07 @ 22:06:56

Heej alla ♥ Det har varit en underbar dag på alla vis.. efter lunch 13.00 cyklade jag ut på en runda och fotade, själv tycker jag bilderna blev jättefina!
När jag ändå var på vägen imot Uddebo och fotade cyklade jag hem till Ulrika och lilla Elias som var på besök, vi gjorde väl inte så mycket.. åt mjukglass, njöt av värmen och hade koll på busiga Elias.

17.00 cyklade jag hem till Tranemo igen, svängde in till Willys och handlade till ett Criminal Minds avsnitt.. som det just nu avslutas.. riktigt spännande avsnitt, fick till och med tårar i ögonen och det är inte ofta jag gråter till en film eller tv serie.

bjuder på en bild ifrån foto ulflykten;


detta är då uddebo..







God Morgon

2010-08-07 @ 10:17:53
Hej alla ♥ Jag har faktiskt varit vaken sen 06.45, de ni ;) var pigg och glad så gick upp.. började med dagen med musik, frukost och försöka få igång internet i mitt rum.. den vill bara inte funka! :(
8.30 duchade jag, fixade ordning mig och allt sånt - 9.30 cyklade jag iväg till byggstenen en secondhand affär här i tranemo, men hittade inte direkt något.. en kavaj som var snygg men vet inte om jag passar i kavaj hihi så jag cyklade hem tomhänt.

Nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn innan det är dags att käka.. Vi hörs!


I think that i alwes love this band

2010-08-06 @ 19:16:13

Simple Plan - Dom kan man säga "räddade" mig under hela högstadiet.. ifrån jag var 13-15 år ungefär lyssnade jag på detta band varje morgon, varje kväll, varje helg.. känner/kännde igen mig i deras texter och fick liksom styrka på något sätt ifrån deras musik.. skrev till och med ett brev till dom.. har inte fått svar än! ;) kan medela om jag får det ;P

Tog "paus" ifrån SP under första året av gymnasiet, det blev då istället MCR men nu har jag "hittat" tillbaka till dom och ännu en gång lyssnar jag och älskar jag detta band, deras musik och budskap ♥

Här är dom låtar som hjälpte mig under högstadiet









Blir galen!!!

2010-08-05 @ 23:48:05
Har just kollat på ett sjukt spännande avsnitt av Criminal Minds (som jag inte sett förut) Och i slutet så sprängs en bil upp i luften.. alltså så kan någon av mina älskade agenter vara skadad eller döda Och det visas inga flera Criminal Minds avsnitt på 9an för det har jag kollat och hela nästa vecka är det inga avsnitt alls! =( hallå liksom hur ska jag nu kunna veta vad som har hänt!!!!=/





6 Augusti

2010-08-05 @ 18:23:24
Hejsan ♥ Börjar tro att jag har problem med sömnen.. somnade 05.00 igår trots att jag fick lite sömn och höll mig aktiverad hela dagen igår!? Klockan var ställd på 09.00 men eftersom jag somnade så sent stängde jag av den, men gick upp 11.30 helt okej tid ändå!

Liten del utav min planering för dagen gick åt skogen då det började regna och mullra utanför.. hade tänkt cykla och ta lite kort på naturen och så, men hur kul är det om det regnar liksom! 
Har i alla fall damsugat mitt rum och slängt ännu en påse med kläder till "myrorna"

Har nu precis smällt i mig kanelbullar som pappa bakade här om dagen, skitgoda! Får se vad jag hittar på resten utav kvällen, är ganska uttråkad! =/ inget Criminal Minds iaf för dom avsnitten har jag redan sätt =(


Såhär ser jag ut idag (nystädat rum i bakrunden också;))

Home Agen!

2010-08-04 @ 18:44:03
Hej ♥ Har fått lite motion idag :) cyklat till Uddebo fram och tillbaka, tog liite död på mig dit men hem igen flög jag nästan haha ;) väldigt fin väg att cykla på också.. ska nog cykla tillbaka och fota lite!

11. 40 kom vi fram till Uddebo, vi åt då en sen frukost och efter frukosten kollade jag på filmen Precious - hade förväntat mig att den skulle vara jättespännande, men jag blev besviken.. den är bara helt okej, tyvärr!
När filmen var slut lagade vi ordning Tacos och satt och tjöta.. strax efter maten cyklade jag hem igen.. in på ica lämmnade tillbaka filmen och köpte dricka.. man blir törstig av att cykla ;)

Tack vare att Ulrika som fick upp mig tidigt så är jag nu trött.. så efter Criminal Minds som kommer 23.55 blir det sängen! Nu ska jag röja upp lite i mitt rum...

Här kommer lite bilder..


Tacos, mums!


Filmen!





God morgon!

2010-08-04 @ 10:33:52

Heej ♥ God morgon.. jag är uppe, känner mig lite halvseg och hur mina ögon ser ut ska vi inte prata om haha! 6 - 5 timmars sömn i alla fall, bättre än inget!

 

Andledningen till att jag är uppe tidigt är att jag ska iväg till Ulrika the mysterious woman i Uddebo haha! Vi ska bara ha det mys idag och det ska bli trevligt!!! desutom är värdret helt perfekt för att vara inne och mysa!

 

Nu ska jag fixa ordning det sista innan jag cyklar iväg.. kameran är med så bilder kommer! ♥ PUSS


My Day

2010-08-03 @ 22:14:30
Hej ♥ Mitt internett har inte fungerat på hela dagen på min dator som jag har i mitt rum, där jag brukar blogga ifrån och det är först nu jag sätter mig vid datorn idag, så därför har det inte kommit några inlägg!

Jag har inte varit uppe hela natten.. somnade 06.00 och vaknade 15.00, misslyckat!!! men inget att göra åt.. hade en tanke på att städa rummet och en promenad runt sjön och samtidigt fota.. men jag har blivit så jävla lat på sistonde att det istället blev tv haha!

Om en timme kommer Criminal Minds och ett till avsnitt lite senare ♥ så då vet ni vad jag kommer göra resten utav kvällen/natten ;)

Nu har jag inget mera intressant att skriva.. så jag bjuder på en bild!


Lukas Rossi ♥

Awake all night long

2010-08-03 @ 03:05:50

Hej ♥ Funderar på att vara uppe hela natten.. ända sättet till att vrida tillbaka klockan och att göra något utav denna dag som typ börjar om fyra timmar.. visst kommer jag vara skittrött - men det är ju grejen!

 

Blev ett avsnitt av Criminal Minds och har resten utav natten har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik, men trots att jag är själv framför en datorn så tycker jag det är rätt trevligt ändå! ;P om ni fattar hur jag menar!?

 

Har bestämmt mig, det blir att vara uppe.. nu ska jag fördriva tiden med musik ♥ just nu lyssnar jag på Green Day


I ♥


2 Augusti

2010-08-02 @ 18:45:31
Hej ♥ Idag då sov man till 15.40, liite misslyckat kanske haha! Åt middag precis när jag vaknat och har inte gjort så mycket sen dess.. Just nu håller pappa på att baka kanelbullar, mums ♥

Blir att ta det lugnt hela kvällen, finns inte så mycket annat att göra! ;) 23.40 och 00.25 kommer i alla fall Criminal Minds ♥ Och det lär jag ju inte missa! ;)



Jag några veckor sen..

Födelsedagsfirande

2010-08-01 @ 20:53:56
Hej ♥ Idag har man varit hos Emma och firat hennes födelsedag, egentligen fyller hon år imorgon, men då åker hon till halmstad så det fick bli idag istället! :)

Jag kom till Emma halv 4, kollade på när dom andra käkade grillat, eftersom jag redan hade ätit ;P efter maten blev det lite frågelekar typ, mitt lag var väl inte såå bra kanske ;) men vad gör det!
När solen tittade fram gick vi ut, spelade volleyboll, åt tårta och umgicks, mycket trevligt!

19.45 kom jag hem igen.. fick shuss utav Emmas morfar ;) en snäll gammal farbror som är min lilla favorit ;) Här sen jag kommit hem kollat på Miami Medical och när det är slut blir det dator resten utav kvällen!

Här kommer bilder ifrån dagen


Vollybollspelande


Emma & Astros :)


Saft, godis & tårta, mums!



Pain

2010-08-01 @ 14:37:40

Att man alltid ska känna sig överkörd, ensam och uttjytnad hela tiden! Det kanske är min mening i livet att jag ska vara en billig plast leksak som man bara "leker" med när man känner för det!

Här kommer en låt av Three days grace och låten heter Pain, har precis börjat lyssna på detta band och det jag kan säga om deras texter och låtar är att dom är grymma!!! värt att lyssna på...

 

 

 


Miss the old days

2010-08-01 @ 05:14:25


Jag och Pappa <3 typ 1997 - 1998

Saknar verkligen den "gammla" tiden då allt var bra liksom! Vi var en familj, Vi var en lycklig familj som hade det fint tillsammans.. känns som att allt är "förstört" och inget kan bli detsamma igen! =(


RSS 2.0

Design by Lena Lindroth
Design by http://lenalindroth.blogg.se