One of the days that are good

2010-07-31 @ 18:52:47
Hej ♥ Kännde att detta skulle bli en bra dag när jag vaknade och det har det blivit! ;)

Vaknade rätt sent duchade, fixade ordning mig och satte mig framför datorn och började skriva på en novell. När pappa kom hem igen ifrån att vara ute i skogen och plocka blåbär så gick jag, pappa och pappas fru på lägenhetsvisning kan man säga! Våran granne stig är vaktmästare på dom lägenheterna vi var och tittade på så han hade nyckel och så! ;) väldigt fina lägenheter faktist, och två var lediga.. så vi får se! :)

Var hemma en kort stund efter lägenhetvisningen, men sen gick jag och pappa ner till Ica för att handla tills ikväll och köpa hem middag till mig.. på hemvägen träffade jag Jimmy och vi stod och snackade om allt möjligt i säkert en halvtimma, mycket trevligt!

Nu har jag precis smällt i mig en crandiosa pizza och ska snart bänka mig framför tv och där kommer jag sitta hela kvällen ;) Criminal Minds kommer idag också :D:D

Hörs senare ♥

North Country

2010-07-31 @ 00:34:50

Mår tyvärr inte så bra denna kväll.. =/ Fan alltså 111 i puls och tidigare ikväll låg den på 95 - 98, alltså höjt sig! Man känner sig liksom anfådd utan man gör något och inte kan jag ta min astma medicin heller som hjälper mot andningen för av min medicin får jag hjärtklappningar ;P Och NEJ jag har inte tagit min medicin så det är inte därför...

Aja nog tjatat om det! Filmen som jag kollade på gick 21.00 på 5an och heter North Country några har säkert sätt den förut eftersom den är gammal, kom ut 2005 men det är en väldig bra film!

Den handlar om en ensamstående kvinna med två barn som börjar jobba nere i gruvan för att försöka ta hand om sin barn och på sin arbetsplats blir hon och andra kvinnor trakasserade, hotade mm, man får följa hennes kamp till att få sina rättigheter - en spännande och bra film, sevärd!


Fredag

2010-07-30 @ 18:22:22

Hej ♥ Regn och blåst idag också! fast jag klagar inte, mysigt med regn ju! då kan man sova länge utan dåligt samvete som jag gjorde idag ;)

Har i alla fall hunnit med att käka revbensspäll till middag och en promenad i regnet till Ica för att köpa hem lite lösgodis tills kvällens film :)

Nu ska jag bara ta det lungt fram tills filmen börjar, Hörs senare!


Utanför fönstret..










 


Min Dag

2010-07-30 @ 01:24:32
Hej Hej ♥ Försökte skriva innan, men mitt internet i mitt rum var då såå segt och jag hatar att vänta på sega saker haha och så orkade jag inte byta till denna datorn jag sitter vid nu ;)

I alla fall min dag har inte varit så händelserik, den brukar inte vara det haha! Vädret har varit tåkigt med regn, molningt och grått ute.. men det tycker jag inte gör så mycket! Har i alla fall hunnit med att röja lite i mitt rum, slagit in Emmas present och kollat på två avsnitt av Criminal Minds.

Nu blir det att ta det lugnt framför datorn med musik innan det blir sängen för min del, God natt!



<3



En ny parfym till samlingen

2010-07-29 @ 15:51:11
Självklart klickade jag bort inlägget så får skriva om det.. haha! så typsikt mig! Men nu orkar jag inte skriva så mycket utan att det är en kopia av Jennifer Lopez parfym, köpte den på fyndlagret där jag också köpte Emmas födelsedagspresent, hoppas du blir nöjd! ;)

Här kommer bilder:


Söt Ask


Parfymen, fin flaska också!

Life is confusing

2010-07-29 @ 02:48:53

Man vet inte vem man kan lita på eller inte.. just nu känns det som man inte kan lita på någon. Hela mitt liv har varit en kamp för att kunna må bra!
Ifrån jag var 11 år fram tills nu, 18 år så har jag fått kämpa för att må bra.. och det är inte över än! Det finns och kommer alltid finns folk som vill jävlas med en och göra ens liv till plåga, det är en sak jag lärt mig!

Det är klart att man funderar på varför jag? Varför hackar alla på mig? Varför verkar det som om alla har något problem med mig?
Jag är en snäll person.. trots att jag fått många motgångar i livet så har jag alltid haft en mjuk och snäll sida, visst kan jag bli arg men hatar verkligen att såra andras känslor, ibland eller ganska ofta är jag nog för snäll, det brukar folk uttjyttna, så klart! I min mening så skulle jag bli glad över att ha en vän som är snäll.. men istället så väljer dom att uttjyttna mig.

Jag känner ganska ofta att jag egentligen inte har någon mening här i livet.. att folk kommer och går i mitt liv utan att tänka på mina känslor eller något, för dom är jag ingenting!!! Bara en person som kan vara bra och ha, ibland i alla fall!

Såklart att personerna kommer förneka om jag frågar.. dom vill ju inte förlora deras reser, bra ha person.. så då blir jag naiv och dum i huvudet och går med på det.. har själv inte så många kompisar, så ja!

Men jag hatar att alltid vara reser, att inte bli älskad för den jag är, att ingen umgås med mig för dom vill umgås med mig.. men då kommer den snälla sidan fram och jag kan inte göra "slut"

 

Skönt att skriva av sig lite.. nu blir det sängen och försöka sova.. God natt!

 


Ska verkligen försöka denna gången!!!

2010-07-28 @ 17:44:49
Ingen anning varför jag egentligen raderade alla inlägg.. kännde bara för det och hade tröttnat helt enkelt! Vill nog fortfarande ha en blogg och fortsätta blogga, det är ju roligt, ibland i alla fall ;P

Är nyss hemkommen ifrån Fyndlagret där jag handlade en födelsedagspresent och en parfym till mig själv.. bilder kommer på det senare!

Ikväll blir det som vanligt Criminal Minds ♥ Vad jag ska göra under tiden vet jag inte.. har en del grejor jag måste göra, men får se om jag orkar haha!



Vacker solnedgång..



RSS 2.0

Design by Lena Lindroth
Design by http://lenalindroth.blogg.se